top of page

Netikiu dietomis, tikiu įpročių keitimu, teisingu santykiu su maistu.

Tautvilė Šliažaitė – mūsų tautietė, kuria, be abejonės, galime didžiuotis. Jauna mergina ne tik baigė teisės studijas, kurį laiką dirbo teisininke, tačiau supratusi, jog šis darbas ne jai, ji nebijojo keisti savo gyvenimo ir tapo natūropatinės mitybos specialiste.

Apie pasirinkimus, kurie keičia mūsų gyvenimą, šiandien ir kalbamės su Tautvile, dirbančia Londone, garsiojoje Harley gatvėje…

Lietuvoje esate baigusi teisės studijas, o Londone – natūropatinės mitybos. Kaip kilo mintis pradėti studijuoti visai kitą sritį? Ar buvo lengva tam pasiryžti?

Neseniai buvau grįžusi į Lietuvą, ten vedžiau seminarą ir prie manęs priėjo buvusi mano kursiokė, kuri pasakė: „Tautvile, aš tavimi didžiuojuosi, tu buvai geriausia teisės studentė, o dabar, pažiūrėk, kaip pakeitei sėkmingai karjerą.“ Bet išties, juk tiek teisės studijose, tiek mitybos – juose yra vienas bendras panašumas – noras padėti kitiems žmonėms. Tą aš visada norėjau daryti.

Suvokimas, kad noriu daryti kažką kitaip, atėjo ir iš mano pačios sveikatos: nesijaučiau gerai, turėjau virškinimo, odos problemų, tad nuolat ieškojau, domėjausi, kaip galima būtų padėti sau. Susidomėjau joga, kuri mane paskatino skaityti knygas apie vegetarizmą.





7 views0 comments
bottom of page