top of page

Natūralios medicinos gydytoja: žmonės neturi priklausyti nuo specialisto

Į šitą sritį atėjau vedama didžiulio noro padėti žmogui“, – tikina Tautvilė Šliažaitė, natūralios medicinos gydytoja mityba. Ji metė perspektyvią teisininkės karjerą ir išvyko studijuoti mitybos. Gera aura ir džiaugsmu gyvenimui spinduliuojanti veikli specialistė ne tik dirba prestižinėje klinikoje „The London Psychiatry Centre“, bet jau spėjo įkurti ir savo įmonę „Mana Practice“.

Kaip Jums kilo mintis atvažiuoti į Londoną?

Iš tiesų, išvykau dėl studijų, o ne dėl to, kad čia Londonas. Maždaug prieš aštuonerius metus, dar gyvendama Lietuvoje, aš tapau vegetare ir, savaime suprantama, labai daug domėjausi mityba. Tiesa, tuo metu studijavau teisę, tačiau visą laisvą laiką praleisdavau skaitydama ir rinkdama informaciją apie mitybą. Galiausiai pastebėjau vieną dalyką – dar puikiai atsimenu tą akimirką: sėdėjau ant sofos, žiūrėjau į savo knygų lentyną ir supratau, kad jos visos vien apie mitybą. Man patiko studijuoti teisę, bet supratau, kad mano pašaukimas kitur.

Vis dėlto teisės bakalauro studijas baigiau, kurį laiką dirbau teisinėje įmonėje, viskas sekėsi gerai, tačiau mane labai traukė žinios apie mitybą. Nusprendžiau, kad noriu tai studijuoti. Kadangi labai aiškiai žinojau, kokius dalykus noriu mokytis, užtruko aštuonis mėnesius susirasti universitetą, kuris man patiko. Ir taip sutapo, kad tas universitetas buvo Londone.



4 views0 comments
bottom of page